Новини

13 Липня, 2023 р., 15:54
Від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності яких податків і зборів звільняються
13 Липня, 2023 р., 15:52
До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію пального із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій
05 Липня, 2023 р., 16:56
           Якщо так трапилося, що сповіщення про радіаційну аварію застало вас на вулиці, не панікуйте і виконуйте сім основних вимог:
29 Червня, 2023 р., 09:39
Застосування платником податків резервного РРО при роздрібній торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, або пальним: на що потрібно звернути увагу!
29 Червня, 2023 р., 09:37
Як в ІКП відображаються відомості про надані платникам податків розстрочення (відстрочення) грошових зобов’язань або податкового боргу?
26 Червня, 2023 р., 09:11
"Україна в колі друзів. Рухаємося до Перемоги заради Миру!" під таким гаслом проходив сьогодні Всесвітній Олімпійський день у Солоницівській територіальній громаді.  Захід відбувся на стадіоні у селищі Солоницівка за підтримки Солоницівського селищного голови Андрія ЛИТВИНОВА.  Під час спортивного заходу глядачі переглянули показові виступи вихованців Солоницівської ДЮСШ «КОЛОС», зразкового ансамблю естрадно-спортивного танцю "Візаві" ЦКД Солоницівської селищної ради, колективу спортивного танцю з Черлідингу.  Олімпійський Прапор піднімали багаторазові призери та чемпіони, спортивна гордість нашої  громади - Рамазан Муслімов, Олександр Кучеренко, Мілена Євтушенко, Злата Смаль та Нікіта Бурда. Окрасою заходу став спільний флешмоб з відтворення державної символіки на підтримку України та ЗСУ - розгортання 50 метрового Державного Прапору України. Наприкінці спортивного заходу всі діти отримали солодощі від Солоницівського селищного голови Андрія ЛИТВИНОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь