Новини

25 Вересня, 2023 р., 11:57
Чи застосовуються у період воєнного стану на території України санкції за порушення вимог ЗУ від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»?
25 Вересня, 2023 р., 11:51
Коронавірус  SARS-CoV-2, на жаль, нікуди не зник. На сьогодні має місце сезонне зниження його розповсюдження, яке спостерігалось в літні місяці у всі роки епідемії.
22 Вересня, 2023 р., 15:43
Молодіжна рада повідомляє, що продовжується набір в ініціативну групу по проведенню установчих зборів Молодіжної ради 2-го скликання. Якщо саме ти, займаєш активну громадську позицію, маєш круті ідеї щодо розвитку молодіжної політики та бажаєш стати кращою версією себе, тобі неодмінно до нас. Разом ми будемо створювати наше майбутнє!
18 Вересня, 2023 р., 14:34
В яких розмірах застосовуються штрафні (фінансові) санкції за порушення використання РРО та/або ПРРО на період з 01 серпня 2023 року по 31 липня 2025 року, але не пізніше ніж до дати припинення або скасування воєнного стану, до ФОП – ЄП, які не є платниками ПДВ, що здійснюють діяльність з продажу товарів (крім підакцизних товарів, технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, лікарських засобів, виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння) або надають послуги?
18 Вересня, 2023 р., 09:52
 Шановні мешканці громади! В рамках співпраці платформи «Охорона здоров’я» ВАОМС «Асоціація ОТГ» та МОЗ України, пропонуємо Вам ппройти опитування щодо електронного кабінету пацієнта  за посиланням: https://bit.ly/45CsUfc
15 Вересня, 2023 р., 09:33
Мікрогранти від Helvetas Swiss Intercooperation за фінансової підтримки Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) в рамках Economic Resilience Programme для внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали через війну, та ведуть свою діяльність у Харківській та Дніпропетровській областях, для започаткування / відновлення / розширення підприємницької діяльності.
15 Вересня, 2023 р., 09:29
Асоціація приватних роботодавців реалізує проєкт "Центр підприємницьких ініціатив ветеранів "Новий відлік"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь