Новини

21 Листопада, 2023 р., 08:49
Чи може підприємство торгівлі прийняти готівкові кошти
21 Листопада, 2023 р., 08:41
Чи буде застосовуватись відповідальність до СГ, який створив електронний фіскальний чек із застосуванням ПРРО, але на вимогу покупця не надав його в паперовому вигляді та не надіслав електронного розрахункового документа, оскільки у покупця відсутні засоби телекомунікаційного зв’язку?
20 Листопада, 2023 р., 08:19
У вересні поточного року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах.
13 Листопада, 2023 р., 17:08
Щодо особливостей застосування РРО та/або ПРРО при наданні послуг за умови проведення розрахунків за них виключно за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів
13 Листопада, 2023 р., 17:06
Щодо новацій у заповненні реквізиту «призначення платежу» платіжних інструкцій на сплату податків, зборів, платежів та єдиного внеску (для платників, які використовують єдиний рахунок)
13 Листопада, 2023 р., 17:04
У який момент списуються фіскальні номери із виданого фіскальним сервером ДПС діапазону номерів для відповідного ПРРО?
13 Листопада, 2023 р., 16:50
Поради батькам. Особиста гігієна – запорука здоров’я  
13 Листопада, 2023 р., 16:47
  Раціон харчування для здоров’я дитини відіграє надзвичайно важливу роль, адже саме з їжі зростаючий організм бере необхідні поживні речовини. Тому важливо щодня формувати збалансоване меню, особливо зараз, коли діти навчаються за дистанційною формою (вдома) та майже цілий день знаходяться без догляду дорослих.
13 Листопада, 2023 р., 16:42
Чадний газ не має запаху, безбарвний, тому його неможливо відчути. Особлива небезпека від чадного газу проявляється під час пожежі всередині будівлі, коли повітрообмін у приміщенні ускладнюється. Чадний газ легко проникає в кров через легені і взаємодіє з гемоглобіном, внаслідок чого це призводить до розвитку кисневої недостачі (гіпоксії). Головним клінічним симптомом при гострому отруєнні чадним газом є втрата людиною свідомості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь