ОГОЛОШЕННЯ

29 Березня, 2023 р., 14:23
З метою попередження квартирних крадіжок та інших крадіжок майна з житла звертаємо Вашу увагу на необхідність вживання заходів щодо посилення охорони власного майна, встановлення охоронної сигналізації, домофонів, укріплення вхідних дверей, встановлення кодових замків на під’їздах житлових будинків тощо.
28 Березня, 2023 р., 15:44
          З метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиць, площ,  провулків, в’їздів населених пунктів Солоницівської селищної ради  та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, відповідно до ч. 4 ст. 1, ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 898 від 24 жовтня 2012 р., рішення ХL сесії Солоницівської селищної ради VIII скликання від 20.10.2022 року № 13 «Про організацію роботи з перейменування назв вулиць, провулків, в’їздів, проїздів та площ на території Солоницівської селищної територіальної громади» на офіційному веб-сайті Солоницівської селищної ради було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць, площ, провулків, в’їздів населених пунктів Солоницівської селищної ради.(https://solonytsivska-rada.gov.ua/news/1676466092/).
09 Березня, 2023 р., 13:41
Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт з оцінки земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, а саме:
06 Березня, 2023 р., 17:11
Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт з оцінки земельної ділянки комунальної власності, площею 0,0150 га, кадастровий номер 6322057602:00:000:1075, що розташована за адресою: Україна, Харківська область, Харківський район, с. Подвірки, вул. Сумський шлях, 2-Р.
01 Березня, 2023 р., 14:11
Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт з оцінки земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення у строк 20 робочих днів з моменту підписання договору, а саме:
24 Лютого, 2023 р., 09:37
Солоницівська селищна рада скасовує конкурс з визначення виконавця топографо – геодезичної зйомки, який було оголошено 22 лютого 2023 року, у зв’язку із суттєвою зміною вихідних даних.
22 Лютого, 2023 р., 14:09
До уваги фізичних осіб – суб'єктів підприємницької діяльності, а також юридичних осіб незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які здійснюють господарську діяльність і мають ліцензію на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону (далі - виконавець), мають у своєму складі сертифікованого інженера – землевпорядника та інженера - геодезиста зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі сертифікованих інженерів – землевпорядників та інженерів – геодезистів.
15 Лютого, 2023 р., 14:48
Відповідно до пункту 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з повномасштабним військовим вторгненням держави-агресора російської федерації, беручи до уваги лист Міністерства культури та інформаційної політики України стосовно позиції Міністерства культури та інформаційної політики України та Українського інституту національної пам’яті щодо пам’ятних об’єктів, пов’язаних із історією та культурою Росії та СРСР від 27.04.2022, враховуючи рішення ХL сесії Солоницівської селищної ради VIII скликання від 20.10.2022 року № 13 «Про організацію роботи з перейменування назв вулиць, провулків, в’їздів, проїздів та площ на території Солоницівської селищної територіальної громади», з метою залучення представників громадськості до розгляду питання перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів -
27 Січня, 2023 р., 11:27
Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області інформує про проведення ПОВТОРНОГО конкурсу з оцінки земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення у строк 20 робочих днів з моменту підписання договору, а саме:
10 Січня, 2023 р., 09:12
Доводимо до Вашого відома, що відновлено можливість подання декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через єдиний державний портал адміністративних послуг ДСНС України. Надавати декларації можна за посиланням https://e-services.dsns.gov.ua/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь