Пошук

Новини

09 Березня, 2023 р., 09:55
У церемонії покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку взяли участь Солоницівський селищний голова Андрій Литвинов, староста смт Пересічне Андрій Мартиненко,  керівники структурних підрозділів, працівники комунальних закладів та мешканці Солоницівської територіальної громади « 9 березня - особлива дата в нашій країні. Сьогодні ми відзначаємо 209-річницю з дня народження великого сина українського народу, який став символом свободи та незламності для багатьох українців в усьому світі - Тараса Григоровича Шевченка» – сказав Андрій Литвинов. – «І сьогодні ми всі разом, незважаючи на війну, пам’ятаючи настанови Тараса Шевченко, продовжуємо жити та будувати плани відновлення нашої вільної і незалежної країни, розвитку нашої територіальної громади».
08 Березня, 2023 р., 15:54
Дорогі наші сильні, незламні, найкращі жінки Солоницівської териториальної громади.  Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – найпрекраснішим святом весни!
08 Березня, 2023 р., 15:48
Службу в Збройних Силах України довго вважали справою чоловічою, та останні події сьогодення довели зворотнє. Цього дня найтепліші привітання від Солоницівського селищного голови Андрія  ЛИТВИНОВА пролунали і на адресу жінок, які боронять Харківщину та усю Україну.
08 Березня, 2023 р., 08:20
За ініціативою першої леді Олени Зеленської було розроблено «Довідник безбар’єрності» у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, українськими та міжнародними експертами, батьками, які виховують дітей з інвалідністю.
07 Березня, 2023 р., 15:52
Солоницівський селищний голова Андрій ЛИТВИНОВ привітав колектив закладу, зокрема висловив  щиру подяку педагогам та вихователям  за те, що вони старанно навчають і виховують дітей, відкривають їм світ пізнання та проводять до джерел науки. Побажав їм невичерпних сил, наснаги, витримки та міцного здоров’я.   До вітань приєдналися начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Солоницівської селищної ради Наталія ПЛОТНІК, голова Солоницівської профспілкової організації освітян Людмила СТРІЛЯНА, директор закладу Раїса КСЕНЖЕНКО.  З нагоди відзначення 40-річного ювілею працівникам закладу були вручені Почесні грамоти.
07 Березня, 2023 р., 14:15
«Буян» воює у складі бригади «Спартан». На фронт потрапив з першого дня повномасштабного вторгнення. Його вогневий розрахунок наразі на Бахмуті, працює по ворогу одночасно з міномета та АГС-17.
06 Березня, 2023 р., 17:20
Електронне звітування - це зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами
06 Березня, 2023 р., 17:19
Увага! Нюанси Деклараційної кампанії 2023
06 Березня, 2023 р., 17:18
Увага! Конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2023 рік
03 Березня, 2023 р., 15:45
Аби попередити нещасні випадки серед населення у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, Департамент цивільного захисту ХОВА та Координаційний гуманітарний центр нагадують жителям області правила безпечного поводження з вибухонебезпечними або підозрілими предметами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь