Новини

24 Березня, 2023 р., 13:29
З 1 квітня 2023 року запроваджується нова форма Податкової декларації з туристичного збору
24 Березня, 2023 р., 13:25
Декларування доходів, отриманих за кордоном
24 Березня, 2023 р., 13:18
Міністерством економіки України в рамках подальшого розвитку проєкту «Заощадження електроенергії – LED-лампи для України» підготовлено електронну форму з метою визначення потреби у заміні LED-ламп для подальшої реалізації проєкту. Просимо оперативно долучитися до заповнення форми, що знаходиться за посиланням.
24 Березня, 2023 р., 13:16
Жителі Солоницівської громади можуть обміняти старі лампочки на світлодіодні: 10 січня Уряд прийняв постанову «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням». За підтримки ЄС українці можуть обміняти лампи розжарювання на світлодіодні лампи. Це суттєва економія. До прикладу, 50 млн LED-лампочок можуть розвантажити роботу цілого реактора атомної електростанції.
21 Березня, 2023 р., 11:16
Яким чином здійснюється скасування реєстрації РРО, що знаходяться на територіях, які тимчасово окуповані або на яких ведуться бойові дії?
21 Березня, 2023 р., 11:14
Подати Декларацію для отримання податкової знижки можна не відвідуючи податкову, скориставшись сервісом Електронний кабінет
17 Березня, 2023 р., 13:56
До порядку денного чергової сесії було включено та прийнято 57 рішень, які були попередньо опрацьовані та погоджені на постійних комісіях селищної ради. У зв’язку з різними обставинами троє депутатів склали свої повноваження.  Відповідно постанови Солоницівської селищної територіальної виборчої комісії Харківського району Харківської області від 20.02.2023 року «Про визнання обраним депутатом», було визнано факт початку повноважень депутатів Омельченко Світлани, Веряскіна Костянтина, Капиці Андрія та видано їм посвідчення. Також під час сесійного засідання було внесено зміни до діючих Програм, розглянуто та прийнято відповідні рішення по земельним питанням та інші.
15 Березня, 2023 р., 11:07
Уряд відновив дію програми «Рука допомоги» з метою підтримки малозабезпечених родин України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь