До уваги споживачів житлово-комунальних послуг

Дата: 16.08.2023 19:45
Кількість переглядів: 205

До уваги споживачів житлово-комунальних послуг.

 

          В умовах воєнного стану на початку опалювального періоду 2023/2024 р. важливе значення мають своєчасні розрахунки населення за спожиті житлово-комунальні послуги.

          Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води тощо.

          Громадяни, які не можуть самостійно сплачувати повну вартість житлово-комунальних послуг, можуть звернутися за призначенням житлової субсидії або пільги (за наявності відповідного посвідчення).

          Звертаємося до жителів Солоницівської селищної територіальної громади з проханням своєчасно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги.

          Здійснювати оплату за житлово-комунальні послуги можливо у поштових відділеннях, банківських установах, а також за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», Приват24», «МоноБанк» та інші).


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь