До уваги суб'єктів підприємницької діяльності, що здійснюють землеустрій

Дата: 22.02.2023 14:09
Кількість переглядів: 179

До уваги фізичних осіб – суб'єктів підприємницької діяльності, а також юридичних осіб незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які здійснюють господарську діяльність і мають ліцензію на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону (далі - виконавець), мають у своєму складі сертифікованого інженера – землевпорядника та інженера - геодезиста зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі сертифікованих інженерів – землевпорядників та інженерів – геодезистів.

Солоницівська селищна рада має намір розробити топографо – геодезичну зйомку земельної ділянки орієнтовною площею 22,0000 га разом із водним об’єктом, що на ній розташований, на території Солоницівської селищної територіальної громади за межами населеного пункту смт Вільшани Харківського району Харківської області.

З метою визначення виконавця топографо – геодезичної зйомки земельної ділянки оголошується конкурс.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні звернутись до Солоницівської селищної ради та надати свої пропозиції, надіславши поштою або надавши особисто відповідний конверт.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з пропозицією.

Пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити: вартість виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, термін виконання робіт з моменту підписання договору.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Перелік підтвердних документів, які подаються з метою відбору та визначення виконавця робіт:

- заява на участь у відборі;

- копії установчого документа претендента (для претендента - юридичної особи);

- копії сертифікатів інженера – землевпорядника та інженера - геодезиста зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі сертифікованих інженерів – землевпорядників та інженерів – геодезистів;

- копія ліцензії на проведення робіт із землеустрою, виконання топографічно-геодезичних, картографічних робіт;

- довідку, яка має містити інформацію про досвід роботи, про кваліфікацію виконавців робіт які будуть залучені суб’єктом для проведення робіт, кількість розроблених відповідних документацій, які на час проведення конкурсу підготовлені претендентом та інші відомості, які стосуються замовлених робіт.

Строк подання конкурсної документації: до «9» березня 2023 року (включно).

Поштова адреса, за якою подаються документи: 62370, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б.6, Солоницівська селищна рада.

Конкурс відбудеться «10» березня 2023 року об 11.00 год за адресою: 62370, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б.6. Телефон для довідок: 0631973676, 0576342339

Подання конкурсної документації: з 23.02.2023 р. до 09.03.2023 р. (включно) за адресою: 62370, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка,    вул. Визволителів, б.6, Солоницівська селищна рада.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь