Відбулася чергова сесія Солоницівської селищної ради VIII скликання

Дата: 17.02.2023 10:22
Кількість переглядів: 159

16 лютого 2023 року під головуванням селищного голови Андрія Литвинова відбулося пленарне засідання чергової XLIX сесії селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 16 депутатів.
На сесії були присутні начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, керівники комунальних  установ Солоницівської селищної територіальної громади, старости.
Було розглянуто 57 питань та прийнято 57 ріщень згідно порядку денного.
Депутати заслухали звіти про виконання бюджету Солоницівської селищної територіальної громади за 2022 рік, про роботу старост Солоницівської селищної ради за 2022 рік, про виконання у 2022 році Програми соціально-економічного та культурного розвитку Солоницівської селищної громади на 2022 рік, затвердили комплексну Програму профілактики правопорушень на території Солоницівської селищної територіальної громади на 2023 рік та інші питання. Також депутати розглянули питання  участі громади в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» та обласному конкурсі мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь