15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 16:47
Кількість переглядів: 163

Зараз в Україні більше 150 тисяч ветеранів афганської війни, з них у Солоницівській територіальній громаді проживає 155 осіб.

Солоницівський селищний голова Андрій Литвинов  висловив повагу місцевим ветеранам локальних збройних конфліктів, які зараз допомагають військовим у захисті нашої держави на фронті і вдома у якості волонтерів. Разом із представниками ветеранських організацій поклав квіти до пам’ятників на честь воїнів-інтернаціоналістів у селищах Солоницівка, Пересічне, Вільшани, вручив Почесні грамоти від Міністерства оборони України,  Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО та пам’ятні медалі представникам організацій, обговорив питання, які піднімали ветерани під час зустрічі з головою, серед яких найболючішими були надання пільг та проведення відповідних виплат для ветеранів на території громади в сучасних умовах.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять наших загиблих земляків, які багато років тому віддали своє життя, виконуючи свій військовий обов’язок. Ми підтримували і надалі будемо підтримувати наших мужніх воїнів, які сьогодні проживають у нашій громаді та допомагають вирішувати складні проблеми воєнного часу, пов’язані із військовою агресією Російської Федерації» - сказав селищний голова Андрій Литвинов під час зустрічі з ветеранами локальних збройних конфліктів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь