Звернення Солоницівського селищного голови Андрія Литвинова до мешканців громади, керівників підприємств, установ та організацій щодо зменшення споживання електроенергії 

Дата: 09.11.2022 10:18
Кількість переглядів: 209

Шановні мешканці Солоницівської селищної територіальної громади, керівники підприємств, установ та організацій!

 У зв’язку з масовими ударами нанесеними російською федерацією по об’єктах критичної інфраструктури, наразі ситуація з енергосистемою України, в тому числі і в нашій громаді, залишається вкрай складною. 
З метою уникнення аварійних відключень прошу зменшити споживання електроенергії 
з 8.00 до 11.00 та з 17.00 до 22.00. 

Фото без описуПотрібно звернути увагу на роботу енергоємних приладів (електрообігрівачі, бойлери, електроплити, мікрохвильовки, пральні і сушильні машини, електричні духові шафи, посудомийні машини, кондиціонери, пилососи, електрочайники, кавоварки, праски тощо) та мінімізувати їх використання упродовж доби.
Розумію, що за економією споживання електроенергії буде зміна режиму роботи підприємств та їх колективів. Однак за такими рішеннями стоїть безпечне життя наших громадян, діяльність об’єктів соціальної інфраструктури, аптек, лікарень та закладів освіти. 
Водночас, у нічний час, із 22.00 до 07.00 підприємства можуть використовувати електроенергію або ж навіть збільшити обсяги її використання, якщо це виправдано виробничим процесом.
Такі дії допоможуть не перевантажувати мережі, збалансувати напругу та відновити стабільну роботу об’єднаної енергетичної системи України.
Вдячний за порозуміння!

З повагою, Солоницівський селищний голова                                                                        Андрій ЛИТВИНОВ

#наша_сила_в_нашій_єдності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь