Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 29.09.2022 13:12
Кількість переглядів: 397

 

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області

надає клопотання на отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами власних структурних підрозділів:

53 ДПРЧ 4ДПРЗ, 62 ДПРП 4 ДПРЗ

 

Юридична адреса: 61013, м. Харків, вул. Шевченка, 8, тел. (057) 739-32-76

Контактна особа: Головний фахівець ВТЗ УРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області О.І. Малихін, тел. (057) 739-32-56

Ідентифікаційний код суб’єкта господарювання з ЄДРПОУ: 38631015

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області спеціалізується на: забезпеченні державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникнення, ліквідації надзвичайних ситуацій, рятувальної справи, гасіння пожеж, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру.

До складу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області входять структурні підрозділи за фактичними адресами:

  1. 53 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківський області – 62303, Харківська область, Харківський район, м. Дергачі, вул. Панфілова, 8
  2. 62 ДПРП 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківський області – 62370, Харківська область, Харківський район, смт. Солоницівка, вул. Клубна, 6
  3. 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківський області – 61103, Харківська область,               м. Харків, Шевченківський район, вул. Дерев’янко, 3
  4. 3 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківський області – 61052, Харківська область,               м. Харків, Холодногірський район, вул. Полтавський шлях, 50
  5. 6 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківський області – 61093, Харківська область,               м. Харків, Холодногірський район, вул. Кандаурова, буд.47
  6. 11 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківський області – 61096, Харківська область,               м. Харків, Слобідський район, вул. Ньютона, 132.

Термін дії дозволів на викиди вказаних об’єктів – необмежений

Перелік основних забруднюючих речовин, що викидаються від вказаних Структурних підрозділів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області в атмосферу:

- 53 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Харківській області – речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом: недиференційований за складом пил (аерозоль) / сажа / пил деревний / Пил неорганічний, з вмістом діоксиду кремнію в %: вище 70 (динас і ін.), азоту діоксид, вуглецю оксид, ангідрид сірчистий, кислота сірчана за молекулою Н2SO4, вуглеводні насичені С12-С19(розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, бензин нафтовий малосірчистий та парникові гази – вуглецю діоксид, оксид діазоту, метан.

Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин на період проведення iнвентаризацiї складає 66,45675352 т/рік (в т.ч. парникові гази без коду МОЗ: 65,21182 т/рік).

- 62 ДПРП 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Харківській області – речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом: недиференційований за складом пил (аерозоль) / сажа / пил деревний / пил металевий (легуючих сталей), азоту діоксид, вуглецю оксид, ангідрид сірчистий, Кислота сірчана за молекулою Н2SO4, вуглеводні насичені С12-С19, бензин нафтовий малосірчистий та парникові гази – вуглецю діоксид, оксид діазоту, метан.

Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин на період проведення iнвентаризацiї складає 19,7651224 т/рік (в т.ч. парникові гази без коду МОЗ: 19,23559 т/рік).

 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Харківській області – речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом: недиференційований за складом пил (аерозоль) / сажа / пил деревний /, / Пил металевий (легуючих сталей)/, Пил абразивно-металічний (SiO2, CaO, Cr2O3, Fe2O3, Al2O3 і ін.)/ азоту діоксид, вуглецю оксид, ангідрид сірчистий, кислота сірчана за молекулою Н2SO4, вуглеводні насичені С12-С19(розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, бензин нафтовий мало сірчистий, Масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і н.,),заліза оксид (у  перерахунку на залізо), марганець і його сполуки (у перерахунку на діоксид марганцю), кремнію діоксид аморфний, титану діоксид, акролеїн  та парникові гази – вуглецю діоксид, оксид діазоту, метан.

Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин на період проведення iнвентаризацiї складає 65,0495577001 т/рік (в т.ч. парникові гази без коду МОЗ: 64,0237174 т/рік).

3 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Харківській області – речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом: недиференційований за складом пил (аерозоль) / сажа / пил деревний /, / пил металевий (легуючих сталей)/, пил абразивно-металічний (SiO2, CaO, Cr2O3, Fe2O3, Al2O3 і ін.)/ азоту діоксид, вуглецю оксид, ангідрид сірчистий, кислота сірчана за молекулою Н2SO4, вуглеводні насичені С12-С19(розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, бензин нафтовий мало сірчистий, масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і н.,), заліза оксид (у  перерахунку на залізо), марганець і його сполуки (у перерахунку на діоксид марганцю), кремнію діоксид аморфний, титану діоксид, акролеїн  та парникові гази – вуглецю діоксид, оксид діазоту, метан.

Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин на період проведення iнвентаризацiї складає 181,7597709005 т/рік (в т.ч. парникові гази без коду МОЗ: 180,078608 т/рік).

6 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Харківській області – речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом: недиференційований за складом пил (аерозоль) / сажа / пил деревний /, / Пил металевий (легуючих сталей)/, Пил абразивно-металічний (SiO2, CaO, Cr2O3, Fe2O3, Al2O3 і ін.)/ азоту діоксид, вуглецю оксид, ангідрид сірчистий, кислота сірчана за молекулою Н2SO4, вуглеводні насичені С12-С19(розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, бензин нафтовий мало сірчистий, Масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і н.,),заліза оксид (у  перерахунку на залізо), марганець і його сполуки (у перерахунку на діоксид марганцю), кремнію діоксид аморфний, титану діоксид, акролеїн  та парникові гази – вуглецю діоксид, оксид діазоту, метан.

Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин на період проведення iнвентаризацiї складає 263,4892277012 т/рік (в т.ч. парникові гази без коду МОЗ: 260,38784 т/рік).

11 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Харківській області – речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом: недиференційований за складом пил (аерозоль) / сажа / пил деревний /, / Пил металевий (легуючих сталей)/, Пил абразивно-металічний (SiO2, CaO, Cr2O3, Fe2O3, Al2O3 і ін.)/ азоту діоксид, вуглецю оксид, ангідрид сірчистий, кислота сірчана за молекулою Н2SO4, вуглеводні насичені С12-С19(розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, бензин нафтовий мало сірчистий, Масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і н.,),заліза оксид (у  перерахунку на залізо), марганець і його сполуки (у перерахунку на діоксид марганцю), кремнію діоксид аморфний, міді оксид (у перерахунку на мідь), акролеїн  та парникові гази – вуглецю діоксид, оксид діазоту, метан.

Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин на період проведення iнвентаризацiї складає 70,0025800006 т/рік (в т.ч. парникові гази без коду МОЗ: 69,14435 т/рік).

Аналіз результатів розрахунків приземних концентрацій забруднюючих речовин показали, що максимальні концентрації забруднюючих речовин на границі розрахункової санітарно-захисної зони та найближчих житлових будинків знаходяться у межах санітарних норм і складають менше 1,0 ГДК по всіх речовинах.

Пропозицій, щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин, які віднесені до інших джерел викидів, немає, так як джерела, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування відсутні.

Заходи щодо впровадження найкращих доступних технологій та методів керування і скорочення викидів забруднюючих речовин не встановлюються, в зв`язку з тим, що вказані вище структурні підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області відносяться до ІІІ групи підприємств.

Cкарги та зауваження щодо викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від Структурних підрозділів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області за фактичними адресами: приймаються в Харківській обласній державній адміністрації за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, тел. (057) 700-05-62.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь