Громада отримала фінансову допомогу на придбання необхідного і коштовного обладнання від американських друзів

Дата: 03.05.2022 19:17
Кількість переглядів: 4165

Повномасштабне вторгнення російських військ  в Україну принесло кровопролиття  та перекреслило мрії багатьох українців. Чимало юнаків і дівчат пішли добровольцями до війська, щоб зі зброєю в руках захищати свою країну від російської агресії, долучилися до лав територіальної оборони, вчаться надавати медичну допомогу пораненим, займаються волонтерством. Всі інші намагаються, працюючи в тилу, наближати найцінніше – ПЕРЕМОГУ!

Фото без описуДружня команда Солоницівської селищної ради на чолі з Головою Андрієм Литвиновим постійно турбується про забезпечення усім необхідним місцевого населення, внутрішньо переміщених осіб, бійців територіальної оборони та  ЗСУ. Нам у цьому допомагають друзі і партнери. 
Нещодавно громада отримала фінансову допомогу на придбання необхідного і коштовного обладнання від американських друзів Bob Herring, Susan Neaman з Побратимського комітету «Харків – Цинциннаті». Допомогли організувати таку ефективну комунікацію партнери громади волонтерська платформа «Харків – школа мужності» ( Сергій Федченко, Володимир Бульба, Ольга Федченко).
Дякуємо, друзі! Інформацію про використання обладнання для потреб громади будемо постійно публікувати  на нашій сторінці. Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь