ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 22.02.2022 21:55
Кількість переглядів: 306

про проведення конкурсу на створення офіційної символіки (герба) Солоницівської селищної територіальної громади

Солоницівська селищна рада відповідно до Положення про проведення конкурсу на створення офіційної символіки (герба) Солоницівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Солоницівської селищної ради від 18.02.2022 № 113, оголошує про початок подачі заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт.

Конкурс проводиться з метою визначення найкращих конкурсних робіт із створення офіційної символіки Солоницівської селищної територіальної громади, а саме створення ескізу герба Солоницівської селищної територіальної громади.

У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи, як індивідуально, так і колективно.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Для участі у конкурсі особа подає заявку та документи визначені Положенням.

 Подача учасником конкурсної роботи означає його згоду на її подальше редагування та використання з метою проведення конкурсу.

На конкурс зі створення ескізу герба Солоницівської селищної територіальної громади учасник подає (надсилає) такі документи:

- заявку на участь у конкурсі у довільній формі із зазначенням прізвища, ім’я по-батькові конкурсанта або групи конкурсантів, дати народження, контактного телефону, місця проживання та згоди на обробку персональних даних;

- кольорове зображення герба громади на аркуші паперу формату А-4 та в електронному вигляді у форматі jpg, png або gif з розширенням не менше 600 dpi;

- короткий послідовний опис герба із зазначенням його значення зображених елементів, символів (на аркуші паперу формату А-4 та в електронному вигляді у форматі doc, docx);

Конкурсні роботи надсилаються до 17.03.2022 поштою або подаються безпосередньо на адресу Солоницівської селищної ради: вул. Визволителів, 6, смт Солоницівка, Харківський район, Харківська область,  62370.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь