Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 22.02.2022 14:08
Кількість переглядів: 389

про затвердження Схеми санітарного очищення населених пунктів Солоницівської селищної ради

Рішенням виконавчого комітету Солоницівської селищної ради «Про затвердження Схеми санітарного очищення населених пунктів Солоницівської селищної ради на 2021-2044 роки» від 18 лютого 2022 року № 86 затверджено Схему санітарного очищення населених пунктів Солоницівської селищної ради (далі - Схема).

Схема розроблена з метою забезпечення належного утримання та санітарного очищення територій населених пунктів, впорядкування та організації діяльності в сфері поводження з побутовими відходами на території Солоницівської  селищної ради.

Розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Солоницівської селищної ради здійснено відділом з питань житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю Солоницівської селищної ради на виконання вимог п. 5 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», п. 15 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. (ж) ст. 20, п. (б) ст. 21 Закону України «Про відходи», якими зобов’язано органи місцевого самоврядування забезпечити розроблення та затвердження схем санітарного очищення населених пунктів.

Розроблення Схеми виконано з дотриманням чинного законодавства на підставі вихідних даних згідно з вимогами ДБН Б.2.2-6-2013 «Склад та зміст схеми санітарного очищення населеного пункту» в складі текстових та графічних матеріалів, передбачених розділами 5 і 6 ДБН Б.2.2-6-2013 «Склад та зміст схеми санітарного очищення населеного пункту та керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 23.03.2017 року № 57 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження схем санітарного очищення населених пунктів».

Відповідно до цього Порядку Схема санітарного очищення населених пунктів Солоницівської селищної ради була погоджена Головним управлінням Держпродспоживслужби в Харківській області, Державною екологічною інспекцією у Харківській області, Головним управлінням ДСНС України у Харківській  області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь