Пошук

ОГОЛОШЕННЯ З ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ РОБІТ З ВИГОТОВЛЕННЯ ТЕХНІЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ІЗ ЗЕМЛЕУСТРОЮ

Дата: 27.01.2022 09:57
Кількість переглядів: 361

Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки земель запасу Солоницівської селищної ради кадастровий номер 6322080900:06:000:0134 площею 3,1130 га.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, обов’язково робиться відмітка “На конкурс з відбору виконавця робіт з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації зазначеної земельної ділянки.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, строк виконання робіт (у календарних днях), а також кількість виконаних робіт за попередні 24 місяці.

Прийняття заяв припиняється за п`ять днів до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс:

- заява про участь у конкурсі з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою;

- копії документів, що засвідчують реєстрацію фізичних осіб у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, а також згода на обробку персональних даних для фізичної особи-підприємця;
- згода на обробку персональних даних (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ для юридичних осіб;

- копії ліцензій та копії сертифікатів інженерів-землевпорядників;

- проект завдання на виконання послуг з виконання робіт у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.

Всі документи (за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій, виданих іншими установами) повинні бути завірені в установленому порядку.

Строк подання конкурсної документації: до «26» лютого 2022 року (включно).

 

Поштова адреса, за якою подаються документи:

62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

 

Конкурс відбудеться «07» березня 2022 року об 14.30 год, за адресою:

62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка,             вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

+

Телефон для довідок: (05763) 42339


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь