ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 26.01.2022 17:01
Кількість переглядів: 330

ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ, ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ, ІНШИХ КАТЕГОРІЙ ОСІБ, які потребують забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, ТА ЇХ ЗАКОННИХ ПРЕДСТАВНИКІВ

Фото без опису

Особи з інвалідністю, діти з інвалідністю та інші окремі категорії населення або їх законні представники відтепер мають можливість не виходячи з дому подати заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплати компенсації) через електронний кабінет особи або через Єдиний державний веб-портал електронних послуг.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням
https://ek-cbi.msp.gov.ua/, або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

Ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету особи та навчальним відео можна за посиланням https://msp.gov.ua/news/20999.html.

Для реєстрації особи в електронному кабінеті необхідно мати кваліфікований електронний підпис (відповідно до Закону України «Про електронні довірчі послуги» послуги з видачі сертифіката ключа на електронний підпис називаються електронними довірчими послугами. З актуальним списком суб’єктів, які можуть надавати такі послуги, можна ознайомитися за наступним посиланням: https://czo.gov.ua/ca-registry) та електронну пошту.

З метою можливості отримувати весь спектр послуг через електронні сервіси рекомендуємо зазначеній вище категорії осіб зареєструватися в  електронному кабінеті особи з інвалідністю до середини березня поточного року.

У разі неможливості самостійної реєстрації особи в електронному кабінеті або за отриманням додаткової інформації з цього питання, громадяни можуть звертатися до відділу соціальних гарантій та охорони здоров’я Солоницівської селищної ради за тел. 050 575 09 20 або (05763) 73-353.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь