Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 05.01.2022 13:27
Кількість переглядів: 236

Оголошується конкурс оцінювачів з визначення ринкової (оціночної) вартості обєктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності

Солоницівська селищна рада оголошує конкурс оцінювачів з визначення ринкової (оціночної) вартості об’єкта нерухомого майна, що належать до комунальної власності Солоницівської  територіальної громади, для цілей оренди, а саме: нежитлове приміщення № 1-72  площею 72,3  кв. м., за адресою: Харківська область, Харківський  район, смт Пересічне, вул. Сумський шлях, 137-Б.

Конкурс відбудеться «28» січня 2022 року об 16.00 год, за адресою:

62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

Прийняття заяв припиняється за чотири робочих дні до дати проведення конкурсу. Строк подання конкурсної документації: до «21» січня 2022 року (включно).

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс:

- заява про участь у конкурсі з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки нерухомого майна;

 - копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- згода на обробку персональних даних (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

- копія(ї) ліцензії(й);

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку нерухомого майна;

- проект завдання на виконання послуг з виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації з нерухомого майна, яку пропонує розробити претендент та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.

Всі документи (за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій, виданих іншими установами) повинні бути завірені в установленому порядку.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, обов’язково робиться відмітка “На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки об’єктів нерухомого майна”. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Відомості та місцезнаходження секретаря комісії: Позенко Ольга Федорівна, Харківська обл., Харківський р-н, смт Солоницівка, вул. Визволителів, 6.

Телефон для довідок: (05763) 73353


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь