Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 23.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 322

Солоницівська селищна рада (62370, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, 6, тел.: 783-71-10, (05763) 72-610) оголошує конкурс на заняття вакантної посади Директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Солоницівської селищної ради Харківського району Харківської області» (за контрактом)

Для участі у конкурсі приймаються заяви від громадян України, які не досягли пенсійного віку за наступними кваліфікаційними вимогами: вища освіта другого рівня вищої освіти за ступенем магістра та спеціальності відповідної галузі знань, стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше 5 років, вільне володіння державною мовою.

Документи, що  подаються на конкурс:

1. Заява про участь у конкурсі;

2. Особова картка ( форма П-2 ДС) (заповнена);

3. Витяг з єдиного державного реєстру декларацій за 2020 рік (про подання декларації);

4. Копія паспорта;

5. Копія ідентифікаційного коду;

6.Копія військового  квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

7. Копія документів про освіту;

8. Дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

9. Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, або  документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни).       

 Особи, які працюють у селищній раді, і бажають взяти участь у конкурсі, зазначених документів до заяви не додають, окрім п. 9.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування цього оголошення.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, умов праці, розміру та умов її оплати можна отримати в селищній раді за адресою: смт Солоницівка, вул. Визволителів, 6, телефон для довідок: (05763) 7 33 55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь