Пошук

17 грудня 2021 року в Солоницівській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 17.12.2021 17:26
Кількість переглядів: 367

На порядок денний  засідання виконавчого комітету було внесено 55 питань. Першими розглядались  питання затвердження планів роботи структурних підрозділів виконавчого комітету Солоницівської селищної ради на 2022 рік.

 Членами виконавчого комітету одноголосно підтримано внесення  змін до складу житлово-побутової комісії, комісій з питань захисту прав дитини, по проведенню обрядів та урочистостей, з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, з благоустрою та утримання санітарного стану території у зв’язку із кадровими змінами, погодження  проєкту рішення «Про бюджет Солоницівської територіальної громади на 2022 рік», звіт про стан правопорядку і злочинності, виконання заходів щодо зниження рівня злочинності на території селищної ради.

Начальник відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи Тетяна Івахненко доповіла про необхідність створення робочої групи з контролю за дотриманням суб’єктами господарювання та громадянами санітарно-епідемічних правил та норм.

Начальник юридичного відділу Солоницівської селищної ради Дмитро Ткач ознайомив членів виконкому з проектом рішення щодо встановлення для КП «Харківські теплові мережі» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води для потреб споживачів (крім категорії споживачів "Населення") смт Солоницівка.

На засіданні розглянуті питання галузі освіти та культури.   Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Яна Грицай  ознайомила присутніх з  питаннями закріплення території обслуговування за закладами освіти Солоницівської селищної ради на 2022 рік, організації ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Солоницівської селищної ради, а також погодження структури та штатного розпису КЗ «Центр культури та дозвілля Солоницівської селищної ради та КЗ «Публічна бібліотека Солоницівської селищної ради».

Також прийнято низку рішень щодо правового та соціального захисту дітей, присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, організації надання соціальних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь