Пошук

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 15.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 393

Дергачівська района філія ХОЦЗ нагадує процедуру зняття з реєстрації трудових договорів

Трудові договори, укладені фізичною особою – підприємцем з найманим працівником, що зареєстровані до 1 січня 2015 року, знімаються з реєстрації у порядку, визначеному наказом Мінпраці України «Про затвердження Форми трудового договору між працівником і фізичною особою, яка використовує найману працю, та Порядку реєстрації трудового договору між працівником і фізичною особою» від 08.06.2001 № 260 (далі — Порядок № 260). Тобто під час звільнення працівника, як і раніше, потрібно звертатися до служби зайнятості для зняття договору з реєстрації.

Починаючи з 1 січня 2015 року, служба зайнятості не здійснює реєстрацію трудових договорів, укладених між працівниками та фізичними особами. Тому у разі звільнення працівників, оформлених на роботу після 01.01.2015 р., підприємці до служби зайнятості не звертаються й оформлюють таке звільнення наказом або розпорядженням.

Для зручності роботодавців та найманих працівників зняти зареєстровані до 01.01.2015 р. трудові договори можна в будь-якому центрі зайнятості, але обов’язково мають бути присутні обидві сторони договору.

Виникли питання - звертайтесь до фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Дергачівської районної філії ХОЦЗ за тел. (05763) 2-00-31.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь