Пошук

ОГОЛОШЕННЯ З ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ РОБІТ З ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ

Дата: 29.10.2021 07:44
Кількість переглядів: 292

Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області інформує про проведення конкурсу з оцінки земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення у строк 20 робочих днів з моменту підписання договору, а саме:

1. Земельна ділянка площею 0,5536 га, кадастровий номер 6322057600:01:000:0731, що розташована за адресою: Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Заводська, 49/11 за межами населеного пункту на території Солоницівської селищної ради;

2. Земельна ділянка площею 2,3319 га, кадастровий номер 6322057600:01:000:0207, що розташована за адресою: Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Заводська, 49 К-1 на території Солоницівської селищної ради за межами населеного пункту.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, обов’язково робиться відмітка “На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель”. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, строк виконання робіт (у календарних днях), а також кількість виконаних робіт за попередні 24 місяці.

Прийняття заяв припиняється за п`ять днів до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс:

- заява про участь у конкурсі з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель;

 - копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- згода на обробку персональних даних (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

- копія(ї) ліцензії(й);

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- проект завдання на виконання послуг з виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації з оцінки земель, яку пропонує розробити претендент та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.

Всі документи (за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій, виданих іншими установами) повинні бути завірені в установленому порядку.

 

Строк подання конкурсної документації: до «29» листопада 2021 року (включно).

 

Поштова адреса, за якою подаються документи:

62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

 

Конкурс відбудеться «07» грудня 2021 року об 15.00 год, за адресою:

62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка,             вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

+

Телефон для довідок: (05763) 42339


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь