ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 01.10.2021 15:55
Кількість переглядів: 1624

Запрошуємо до участі в обговоренні проекту Стратегії розвитку

Солоницівської територіальної громади на 2021-2027 роки.

Солоницівська селищна рада за підтримки експертів , за участі активних мешканців громади, депутатського корпусу, розробили Стратегію  розвитку Солоницівської селищної територіальної громади на 2021–2027 роки.

Стратегія – це план дій на шість   років для забезпечення подальшого розвитку нашої громади для комфортного проживання кожного її мешканця.

На етапі обговорення даного стратегічного документа в центрі уваги будуть системні проблеми з життя нашої спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання на шляху змін. Тобто, всі ключові моменти, які дозволять територіальній громаді стати успішною як в Харківській області, так і в Україні.

Тож, шановні жителі Солоницівської селищної територіальної громади, запрошуємо Вас долучатися до обговорення протягом місяця, в доступний та зручний для Вас спосіб (через офіційний веб-сайт, електронну пошту на адресу: ekinvest_2021@ ukr.net  , подавати письмові пропозиції до селищної ради).

Надані пропозиції будуть узагальнені робочою групою та винесені на обговорення під час засідань робочої групи з розробки Стратегії.

Форми отримання та оприлюднення інформації щодо Стратегії можуть бути різними: тексти, фотографії, відео, аудіо, презентації тощо. Головне – спільно визначити, якою ми хочемо бачити нашу Солоницівську територіальну громаду в результаті реалізації майбутньої Стратегії.

 

 

Спільними зусиллями ми зможемо зробити її найкращою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь