Служба у справах дітей Солоницівської селищної ради інформує

Дата: 29.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 1262

Відповідно до Указу Президента України від 27.11.2008 року № 1088/2008 щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення.

Фото без опису     Усиновлення дітей є пріоритетною формою влаштування дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В Україні на сьогодні близько 1095 сімей та одиноких громадян, які бажають взяти на виховання в свою сім’ю дитину – сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, на правах рідної дитини.

     Водночас 16 тисяч хлопчиків та дівчаток різного віку в переважній більшості з братами та сестрами перебувають на обліку з усиновлення і чекають на свою люблячу родину.

     Популяризація національного усиновлення і інших форм сімейного виховання, формування позитивного, толерантного ставлення до дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлювачів, батьків – вихователів, прийомних батьків – це повсякденна і відповідальна робота в інтересах дитини.

     Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Усиновлення - це особливе батьківство, благородний шлях до щасливої родини.

    Усиновити дитину - сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування - означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім'ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! 

     З питань, що стосуються цієї теми, готові надати консультацію спеціалісти Служби у справах дітей Солоницівської селищної ради ( смт. Солоницівка, вул. Пушкіна, 15, вхід зі сторони Центру нерухомості №1).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь