Пошук

Відбулося засідання міждсциплінарної команди

Дата: 09.09.2021 11:34
Кількість переглядів: 1948

   На обліку служби у справах дітей Солоницівської селищної ради перебуває 4 сім’ї, в них 9, які перебувають у складних життєвих обставинах.

   З метою надання допомоги кожній конкретній дитині та розробки індивідуального плану соціального захисту із забезпеченням відповідності найкращим її інтересам 6 вересня 2021р. у старостинському окрузі № 2 відбулось засідання міждисциплінарної команди, до  складу якої увійшли: заступник селищного голови Марина Панасюк, начальник служби у справах дітей Наталія Шевченко, головний спеціаліст служби Інна Хміль, староста старостинського округу № 2 Олег Левицький, заступник директора КЗ «Вільшанськй ліцей» Валентина Корінько, фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дергачівської міської ради Юлія Сергієнко та патронатний вихователь Владислав Харченко.

Спільною метою всіх членів команди є створення найкращих умов для зростання дітей та подолання складних життєвих обставин, що можуть спричинити остаточне розлучення дітей з батьками і позбавлення останніх батьківських прав.

Розроблені індивідуальні плани соціального захисту дітей будуть затверджені на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь