ОГОЛОШЕННЯ З ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ РОБІТ З ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ

Дата: 05.08.2021 15:09
Кількість переглядів: 382

Солоницівська селищна рада інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт з оцінки земель та виготовлення звіту про  експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0554 га –  03.13 Для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування для обслуговування нежитлової будівлі, яка розташована за адресою: Україна, Харківська область, Харківський район, смт Пересічне, вул. Коваленка, 61 (кадастровий номер 6322056500:00:001:0448) у строк 20 робочих днів з моменту підписання договору.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, обов’язково робиться відмітка “На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель”.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях) який  не повинен перевищувати 20 робочих днів з моменту підписання договору.

Прийняття заяв припиняється за пять днів до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс:

– заява;

– ліцензії на виконання землеоціночних робіт;

– кваліфікаційні свідоцтва оцінювачів робіт;

– сертифікат суб’єкта оціночної діяльності, зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок;

– довідка, яка має містити інформацію про досвід роботи з оцінки подібного майна, про кваліфікацію оцінювачів які будуть залучені суб’єктом для проведення  оцінки, кількість звітів з експертно грошової оцінки земельних ділянок, які на час проведення конкурсу підготовлені  претендентом;

Всі документи (за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій, виданих іншими установами) повинні бути завірені в установленому порядку.

Строк подання конкурсної документації: до  «06» вересня   2021 року (включно).

Поштова адреса, за якою подаються документи: 62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

Конкурс відбудеться  «10» вересня 2021 року  об 15.00 год, за адресою: 62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.

Телефон для довідок: (05763) 42339

Подання конкурсної документації: з «06» серпня 2021 р. до «06» вересня 2021 року (включно) за адресою: 62370, Україна, Харківська область, Харківський район, смт Солоницівка, вул. Визволителів, б. 6, Солоницівська селищна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь