Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 03.06.2021 16:54
Кількість переглядів: 1502

Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  Солоницівська селищна рада повідомляє про оприлюднення  проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проекту рішення  Солоницівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Солоницівської селищної ради на 2022 рік».

З проектом регуляторного акту можна ознайомитись на офіційному сайті Солоницівської  селищної ради https://solonytsivska-rada.gov.ua/  в розділі  «Регуляторна діяльність», який буде оприлюднено протягом 5 робочих днів після опублікування даного повідомлення.

Даний проект рішення розроблений  відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податкового кодексу України з метою законодавчого врегулювання справляння земельного податку та збільшення надходження коштів до бюджету.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

 

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта:

62370, Україна, Харківська область, Харківський р-н, смт Солоницівка, вул. Визволителів, буд. 6

Зауваження та пропозиції стосовно проекту регуляторного акту ви можете надсилати протягом місяця до 03.07.2021 за поштовою адресою, зазначеною вище, або на адресу електронної поштової скриньки Солоницівської  селищної ради:  [email protected] з одночасним направленням таких зауважень та пропозицій до Державної регуляторної служби України на адресу : 01011, Київ, вул. Арсенальна, 9/11.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь