Пошук

Солоницівська селищна територіальна громада розпочала розробку стратегії свого розвитку

Дата: 28.05.2021 08:52
Кількість переглядів: 1653

27 травня 2021 року вперше зібралась робоча група, створена розпорядженням селищного голови на виконання рішення сесії Солоницівської селищної ради №09 від 01.04.2021року «Про розробку Стратегії розвитку Солоницівської територіальної громади на період 2021-2027 років» .

Стратегія розвитку громади є саме тим документом, на основі якого буде здійснюватися подальше планування розвитку громади та дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя. Тобто спільними зусиллями визначити, а потім – реалізувати бачення Солоницівської селищної територіальної громади .

        На першому засіданні робочої групи з розробки стратегії розвитку громади, селищний  голова Андрій Литвинов наголосив що всі разом ми повинні визначити головні напрямки спільних зусиль розвитку нашої громади. Ми повинні не просто жити, вирішуючи поточні проблеми, але й мати чіткий план розвитку і рухатися за ним. Тільки так ми дамо шанс Солоницівській громаді знайти себе на економічній та культурній карті України. Процес розробки Стратегії планується здійснити за експертної підтримки представників Харківського національного університету міського господарства ім.. О.М. Бекетова.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Наталія Олексенко ознайомила присутніх з основними етапами  розробки стратегії розвитку територіальної громади, учасники зібрання, після дискусії ,затвердили план діяльності робочої групи на найближчі місяці, розподілили завдання між фахівцями, які відповідатимуть за збір даних для соціально економічного аналізу та проведення анкетування.

В заході взяла участь Валерія Єсіна - доцент кафедри економіки ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, кандидат економічних наук, яка проінформувала присутніх  про методологію сучасного стратегічного планування, особливості організації процесу збору даних для написання Стратегії та строки написання Плану стратегічного розвитку.

У засіданні взяли участь заступники селищного голови , начальники відділів селищної ради, депутати, члени виконкому, старости населених пунктів, що входять до складу громади, представники ЗМІ та  громадськості.

 Водночас кожен мешканець громади може долучитися до розробки стратегії розвитку:

 -потрібні цікаві, але реальні ідеї  для втілення, і це повинні бути пропозиції від мешканців нашої громади.

З метою залучення громадськості до процесу написання Стратегії розвитку просимо надсилати свої ідеї чи побажання поштою на адресу: 62370 смт. Солоницівка вул. Визвилителів 6; на електронну пошту відділу економічного розвитку та інвестицій ekinvest_2021@ukr.net , надсилати  у письмову варіанті до селищної ради або до приймалень старост .

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь