Шановні мешканці!

Дата: 12.04.2021 16:56
Кількість переглядів: 1975

Виконавчий комітет Солоницівської селищної  ради звертає Вашу увагу, що чинним природоохоронним законодавством (зокрема  Законами України «Про охорону атмосферного повітря», «Про рослинний світ») КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ спалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя.

Фото без опису

Це спричиняє шкоду екосистемам, здоров’ю людей, а крім того – пожежі зі значними,а іноді, катастрофічними наслідками.

Залежно від наслідків такі протиправні дії тягнуть за собою адміністративну або кримінальну, цивільно-правову відповідальність.

Так, відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення зазначені дії краються накладенням штрафу на громадян від ста вісімдесяти до трьохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 3094,00 грн. до 6120,00 грн.) і на посадових осіб – від дев’ятисот до однієї тисячі двохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 15300,00 грн. до 21420,00 грн.).

Ті самі дії, вчинені в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду, -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьохсот шістдесяти (6120,00 грн.) до семисот двадцяти (12240,00 грн.)  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від однієї тисячі двохсот шістдесяти (21420,00 грн. ) до однієї тисячі восьмисот (30600,00 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

         Будьте обачливі, не порушуйте закон, бережіть природу, власне та чуже  здоров’я, життя й майно !

         Зі сподіванням на Ваше розуміння,

ВИКОНКОМ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь