Інформація про перевірку та очищення вентиляційних каналів від газових приборів

Дата: 16.02.2021 15:23
Кількість переглядів: 1428

 На підставі  наданого до Солоницівської селищної ради листа від ФОП Вакуленко І.Л. селищна рада повідомляє, що згідно вимог п.6.8 «Правил безпеки систем газопостачання НПАОТ 0,00-1,76-15» затверджених Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15 травня 2015 року № 285, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 08 червня 2015р. №674/27119 всі димові та вентиляційні канали від газових приборів підлягають періодичній перевірці і прочищенню: один - два рази на рік. Перевірка оформляється актом, один екземпляр якого передається газорозподільному підприємству і є одним із необхідних документів для безперебійної подачі газу споживачу.

Для виконання робіт по щорічній перевірці димових та вентиляційних каналів від газових приборів направляються робочі пічники:

Соломахін С.В., Соломахін В.К., Соломахіна Н.В., Чехічіна Н.Ф., Шияненко С.Л., Пащенко Н.В., Тесленко І.В., Капустенко О.Г.

Послуга за перевірку димових і вентиляційних каналів від газових приборів є платною. Вартість послуги становить 85,00 (вісімдесят п’ять) гривень за 1 (одну) трубу (димохід/вентиляційний канал). Оплата проводиться готівкою за квитанцією пічнику або через відділенні банку за реквізитами ФОП Вакуленко І.Л., у тому числі через POS-

термінал. Відповідна пам'ятка за посиланням.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь