Вдячність директора ДЮСШ ВФСТ «Колос» за підтримку школи

Дата: 18.09.2020 09:12
Кількість переглядів: 498

Від імені вихованців та тренерів дитячо-юнацької спортивної школи Всеукраїнського ФСТ «Колос» щиро дякую депутатському корпусу Солоницівської селищної ради та особисто голові Василю Шабатьку за фінансову підтримку школи. На LXII сесії селищної радиVII скликання 17.09.2020 року було додатково виділено 19900,00 грн. Всього у 2020 році було надано 376400,00 грн на фінансову підтримку ДЮСШ ВФСТ «Колос». Фінансова підтримка надається щорічно вже десять років поспіль, з того часу, як селищним головою був обраний В. Шабатько. До речі, в Дергачівському районі фінансову підтримку ДЮСШ надають лише Дергачівська міська та Солоницівська селищна ради. Це дає змогу дітлахам займатися спортом в різноманітних секціях. Секції відвідують діти з Солоницівки, Пересічного, Вільшан, Дв. Кута, Протопопівки.

В Солоницівці працюють секції ДЮСШ ВФСТ «Колос» з таких видів спорту:

  • Футбол – 126 дітей. Наші вихованці Сергій Шищенко та Андрій Дикань свого часу виступали за провідні клуби України та інших країн, були членами збірної України з футболу. І сьогодні наші вихованці грають в професійних клубах України та зарубіжних клубах.
  • Бокс – 57 дітей. Вихованці секції Рамазан Муслімов та Максим Коц є членами збірної України з боксу. Готуються до відбору на Олімпійські ігри в Токіо.
  • Великий теніс – 40 дітей.

Наші вихованці приймають участь в змаганнях різного рівня, від районних до міжнародних. Неодноразово ставали призерами та переможцями. Але головне, що діти, займаючись спортом звикають до дисципліни, дотримуються розпорядку дня, ведуть здоровий спосіб життя. Адже діти – це наше майбутнє. До 2020 року діти займалися у спортивних секціях безкоштовно. А в цьому році батьки змушені сплачувати орендну плату за використання спорткомплексу. Ми знаємо, що сесія Солоницівської селищної ради надала згоду на прийняття майна спорткомплексу «Енергетик», крім басейну, до комунальної власності територіальної громади. Сподіваємося, що тривалий процес передачі майна завершиться у цьому році і діти знову зможуть займатися улюбленими видами спорту безкоштовно!

         

                                                А. Фурман, директор ДЮСШ ВФСТ «Колос»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь