Послаблення карантинних заходів на території Солоницівської селищної ради

Дата: 25.05.2020 11:41
Кількість переглядів: 618

Відповідно до Протоколу № 12 позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Дергачівського району, враховуючи що середня кількість нових випадків СОVID -19 на території Харківської області за останні 7 днів менше ніж 12 осіб на 100 тисяч населення (4,13%), завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим діагнозом СОVID -19, становить менш ніж 50 відсотків, а середня кількість тестувань на наявність коронавірусу SARS-СоV-2 більш ніж 12 відсотків на 100 тисяч населення (13,6 %) вирішено, починаючи з 22 травня 2020 року, частково зняти карантинні обмеження на території Дергачівського району, відповідно до норм, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», та:

Фото без опису

Дозволити з 22 травня 2020 року:

1.       Проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 50 осіб. Спортивні заходи, в яких беруть участь понад 50 осіб, можуть проводиться за погодженням з Міністерством охорони здоров'я, за наслідком оцінки епідемічних ризиків.

2.      Проведення релігійних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 10 кв. метрах площі будівлі, де проводиться релігійний захід.

3.      Діяльність готелів (крім функціонування ресторанів у готелях).

Дозволити з 23 травня 2020 року:

1.      Регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському сполученні, за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб

Дозволити з 25 травня 2020 року:

  1. Відвідування закладів дошкільної освіти.

Дозволити з 01 червня 2020 року:

1.      Роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес- центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб) відвідування занять в групах не більше ніж 10 осіб в закладах освіти, проведення професійно-практичної підготовки та державної кваліфікаційної атестації в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, підготовчих заходів до практичної підготовки на виробництві, лабораторних робіт та тренажерних занять, атестації здобувачів вищої освіти та відповідних підготовчих заходів, отримання документів про професійну (професійно-технічну) та вищу освіту, участь в освітньому процесі, пов'язаному з освітою дорослих, у публічному захисті наукових досягнень у формі дисертацій та відповідних підготовчих заходах.

2.      Пасажирські перевезення автомобільним транспортом по Дергачівському району в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. У разі здійснення перевезень до населених пунктів, в яких виявлені спалахи СОVID -19 та не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду, позаду.

Дозволити з 10 червня 2020 року:

1.      Діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів.

2.      Діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв метрах площі приміщення, де проводиться захід.

3.      Діяльність закладів, що надають послуги з розміщення.

Дозволити з 15 червня 2020 року:

1.      Інші види діяльності визначені постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID -19. спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь