Щодо обмежувальних заходів у зв'язку з карантином

Дата: 18.03.2020 15:08
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

Доводимо до відома громадян розпорядження селищного голови щодо встановлення заходів, спрямованих на  запобігання поширенню на території Солоницівськоїселищної ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та просимо проявити соціальну відповідальність і з розумінням ставитися до запроваджених заходів.

У зв'язку з чим, також просимо звертатись до Солоницівської селищної ради дистанційно за контактними телефонами!

 

 

 

УКРАЇНА

      ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

      ДЕРГАЧІВСЬКИЙ РАЙОН

        СОЛОНИЦІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

                             Розпорядження

 

___17.03.2020___                                                                             №_12_ 

 

Про внесення змін до розпорядження

селищного голови від 12 березня 2020 року

№ 11

 

         Відповідно до статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

Внести зміни до розпорядження селищного голови від 12 березня 2020 року № 11 «Про запобігання поширенню на території Солоницівської селищної ради коронавірусу COVID-19», виклавши назву та текст розпорядження в новій редакції:

 

«Про запобігання поширенню на території Солоницівської

селищної ради гострої респіраторної хвороби

COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

 

         На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 (в редакції згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215) «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 12 березня 2020 року № 131 «Про запобігання поширенню на території Харківської області коронавірусу COVID-19», з урахуванням відповідних рішень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, керуючись Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», статтями 42, 50, частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою запобігання поширенню на території Солоницівської селищної ради гострої респіраторної інфекційної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2:

 

         1. Підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованим на території Солоницівської селищної ради, їх керівникам; громадянам України, іноземним громадянам та особам без громадянства, які постійно чи тимчасово проживають (перебувають) на адміністративній території селищної ради, забезпечити безумовне виконання передбачених рішеннями центральних та місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема:

 

         1. 1. Встановленого з 12 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року карантину.

 

         1.2. Заборони:

        

1) відвідування закладів освіти її здобувачами до 3 квітня 2020 року;

        

2) з 00 годин 01хвилини 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

        

3) з 00 годин 01 хвилини 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року роботи суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

 

         2. На період карантинних заходів:

 

2.1. Скасувати проведення особистих прийомів громадян посадовими особами селищної ради.

 

2.2. Обмежити доступ громадян до адміністративної будівлі селищної ради (крім працівників селищної ради, посадових осіб підпорядкованих підприємств, установ та закладів), розмістивши при вході інформацію про причини обмежувальних заходів, номери контактних телефонів, іншу інформацію щодо можливості отримання консультацій, інформації дистанційно.

 

2.3. Обмежити (за можливості скасувати) проведення нарад, засідань тощо в адміністративних будівлях селищної ради, підпорядкованих підприємств, установ та закладів за участю понад 10 осіб. За можливості проводити їх за допомогою телекомунікаційних засобів он-лайн.

 

2.4. Заборонити відрядження працівників селищної ради.

 

3. Працівникам селищної ради вжити основні превентивні заходи щодо уникнення можливості захворювання, в тому числі:

 

- обмежити відвідування громадських місць, інших місць значного скупчення людей;

 

- уникати контакту з особами, які мають ознаки інфекційних захворювань;

 

-  регулярно провітрювати службові приміщення та проводити їх обробку дезінфікуючими засобами;

 

- часто мити руки з милом та / або дезінфікуючими засобами;

 

- уникати рукостискань, обійм, поцілунків;

 

- користуватись засобами індивідуального захисту.

 

4. Рекомендувати депутатам селищної ради на час уведеного карантину обмежити зустрічі з виборцями, участь в інших заходах.

 

5. Керівникам комунальних підприємств, установ, організацій, що входять до сфери управління селищної ради, вжити всіх необхідних заходів задля виконання протиепідемічних вимог, пов’язаних із запровадженням карантину.

 

6. Забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, зокрема, запропонувати товариству з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Елітон» (Макарук С.М.) організувати на телеканалі відповідну інформаційну кампанію, спрямовану на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

7. Запропонувати Дергачівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, Дергачівському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області забезпечити в межах повноважень контроль за виконанням на території селищної ради обмежувальних заходів у зв’язку з запровадженням карантину.

 

8. Дане розпорядження розмістити на веб-сайті селищної ради в мережі Інтернет.

 

9. Контроль за виконання розпорядження покласти на заступників селищного голови Завалія О.П. та Ільченка С.М. відповідно до розподілу посадових обов’язків.

 

 

Секретар селищної ради                                                    В. ЄВТУШЕНКО

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь